AJATELMIEN VOIMA

Fysioterapia

Green-care koulutukset

Psykoterapia

Työhyvinvointipalvelut

Elämykset

Marja Liisa Liimatta

5.12.2021

AJATELMIEN VOIMA

Kohta kuusi vuotta sitten kuolleen isäni tapoihin kuului lausua sutkauksia. Hän oli harvasanainen taustavaikuttaja ja tilanteiden seurailija, mutta näistä sutkauksista tuli hänen perintönsä meille jälkipolville. Ne kun liittyivät aina sillä hetkellä elettyyn tilanteeseen. Siksi ne niin hyvin muistaakin. Vaikkapa sen, kun hän tuiskun keskellä lumitöitä tehneelle naapurille oli huikannut: ”kyllä se vielä iloksi muuttuu.”

Omat arkisutkaukseni löydän tätä nykyä Positiivareiden joulukalenterista. Ennen aamukahvia ja lehden lukemista avaamme päivän luukun ja tähän mennessä aamupuuron keittoa ovat ryydittäneet seuraavat lauseet: ”Olkoon myötätuuli takanasi, aurinko edessäsi ja ystävät vierelläsi:”, ”On se vaikeaa kun täytyy ja helppoa kun haluaa.”, ”Pidä huoli hetkistä ja vuodet pitävät huolen itsestään” ja  ”He tuovat valoa toisten elämään, jotka eivät kykene pitämään sitä itsellään.”

Millaisia ajatelmia sinä juuri nyt elämääsi kaipaisit?

Iso ilo on avata pieni joulukalenterin luukku 🙂
Nyt on aika -mennä metsään

Nyt on aika -mennä metsään

Minä menen metsään, kun haluan hengittää vapaasti, haluan kuulla hiljaisuuden, haluan ajatella tai olla ajattelematta, haluan haltioitua tai nähdä juuri ne puut metsältä.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *