Yrityksemme

Voimavaroja luonnon ja terapian avulla

Fysioterapia

Green-care koulutukset

Psykoterapia

Työhyvinvointipalvelut

Elämykset

Yrityksemme

 

Luonto on ollut aina osa suomalaista elämää tarjoten turvaa, ruokaa ja elannon. On tieteellisesti todistettu, että riittävällä luontoaltistuksella on myös monia sairauksia ehkäisevä vaikutus, unohtamatta sen tukea mielenterveydelle, palautumiselle ja voimaantumiselle.

Me Hyvää Luonnollisesti Oy.n kolme hyvinvoinnin ammattilaista pyrimme osaamisellamme edesauttamaan niin Sinun kuin työyhteisösi kokonaisvaltaista hyvinvointia; ratkaisukeskeisyyteen ja luontoon perustuvilla menetelmillä. Tutustu tarjontaamme ja kokeile!

Pitkospuut

Hyvää

Yksilöllinen ja jokaiselle henkilökohtainen kokemus, mutta tavoitteenamme on muutos johonkin sinulle tärkeään ja hyvään, parempaan.

Luonnollisesti

Toimintatapamme, jolloin voit tulla sellaisena kuin olet. Kohtaamme sinut yhdenvertaisina rinnalla kulkijoina.

Luonnollisesti

Käytämme luontoperustaisia menetelmiä tavoitteellisesti, terveytesi ja hyvinvointisi tukemiseksi.

Psykoterapeutti, työnohjaaja

marjaliisa@hyvaaluonnollisesti.fi

040 575 3643

Marja Liisa Liimatta

 

Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja työnohjaaja sekä sairaanhoitaja-diakonissa ja teologian maisteri.

Ratkaisukeskeisessä terapiassa ja työnohjauksessa autan asiakasta etsimään ongelmiinsa sisältyviä muutostoiveita sekä selviytymiskeinoja ja voimavaroja. Käsiteltäviä aiheita voivat olla työelämään liittyvien haasteiden ohella ihmissuhdekysymykset, elämän murroskohdat, erilaiset tunne-elämän kysymykset tai sairauteen liittyvät pohdinnat.

Olen Valviran nimikesuojattu terapeutti ja kuulun KELAN palveluntuottajarekisteriin.

”Voimavarojen ja uusien reittien etsiminen elämässä on välillä tarpeen”

Katri Palpatzis

 

Lähestyn ihmistä kokonaisuutena ja suurella mielenkiinnolla. Minulla on ollut ilo tehdä kuntoutustyötä erilaisten asiakasryhmien kanssa. Työssäni olen saanut toteuttaa luontoperustaisia menetelmiä niin vaikeavammaisten, ikääntyneiden kuin mielenterveysasiakkaidenkin kanssa. Työn suurinta antia on ollut nähdä luonnon positiiviset vaikutukset ihmisessä.

”Luontokokemukset – jokaisella tulee olla oikeus nauttia niistä.”

Palveluissani yhdistyvät seuraavat asiat; tieteellinen näyttö ihmisen fysiologiasta ja luonnon hyvinvointivaikutuksista; kokemukseni fysioterapeuttina; pedagogiset valmiuteni sekä metsämieliohjauksessa käytettävät psykofyysiset menetelmät. Ilo-koira tulee mukaani halutessasi. Ilo on Australian labradoodle ja reipas terpiakoirakoulutettava.

Lue lisää: LinkedInissä

Fysioterapeutti (YAMK), opettaja, metsämieliohjaaja, Hengähdyshetkiä®-palautumisvalmentaja ja nepsy-valmentaja

katri@hyvaaluonnollisesti.fi

040 742 4550

Eleni Palpatzis

 

Tohtoriopiskelija Barcelonabeta Brain Research Centerissä Espanjassa. Tutkimusaiheeni on muistisairauksien ehkäisy. Tutkin erityisesti mielenterveyttä, stressiä ja elämäntapoja sekä niiden yhteyttä Alzheimerin tautiin.

”Miljoonakaupungissa kaipaan Suomen monipuolista ja mieltä hoitavaa luontoa.”

 

Tohtoriopiskelija