Työhyvinvointipalvelut

Yhteinen irtiotto arjesta

Hyvinvointiluennot

Green-care koulutukset

Psykoterapia

Työhyvinvointipalvelut

Elämykset

Työhyvinvointipalvelut

 

Virkistävää oppia, rentoutumista, naurua ja pohdintoja luonnon äärellä. Välillä on tärkeää ottaa yhteistä aikaa työyhteisössä, kohdata toinen toisensa uudenlaisessa ympäristössä. Työhyvinvointipalvelumme räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kotiin viemisinä jokainen saa inspiroivia ajatuksia ja harjoitteita hyvinvoinnin tueksi.

Hyvinvointia ja luontoaltistusta

1 päivä

 

Yhteinen irtiotto arjesta työhyvinvoinnin tueksi tai virkistyspäiväksi pohjoiskarjalaisen luonnon ympäröimänä. Vaara-Karjalan näköalat, Ilomantsin mäntykankaat – yhteistyökumppaneitamme löytyy eri puolilta maakuntaa. Päivän teemana voi olla esimerkiksi kokonaisvaltainen hyvinvointi, hyvän unen merkitys tai luonnon hyvinvointivaikutukset. Metsämieliharjoitteet tukevat esimerkiksi tiimityötaitoja.

Kysy lisää:

Katri Palpatzis
katri@hyvaaluonnollisesti.fi
040 742 4550

Inspiroiva työhyvinvointipäivä

Möhkössä

 

Innostavaa ohjelmaa ja rentouttavaa yhdessäoloa Ilomantsin Möhkön kauniin luonnon ympäröimänä, itärajan tuntumassa. Päivän teemoja voivat olla esimerkiksi työyhteisön muutosten työstäminen, palautteen antaminen ja vastaanottaminen sekä vuorovaikutustaidot. Ohjelmassa voidaan käsitellä myös vaikkapa stressin hallintaa sekä hyvän unen ja liikkumisen myönteisiä vaikutuksia. Lempeiden metsämieliharjoitteiden avulla tutustumme luontoon palautumisen ja hyvinvoinnin edistäjänä.

Ota yhteyttä ja varaa:

Katri Palpatzis
katri@hyvaaluonnollisesti.fi
040 742 4550

Työnohjaus

 

Työnohjauksen tavoite on vahvistaa työntekijän kyvykkyyttä, hallinnan kokemusta ja pätevyyttä työssään. Usein työnohjaukseen hakeudutaan työtehtävien vaihtuessa, työyhteisömuutoksissa, sekä työtapoja ja työyhteisötaitoja pohdittaessa. Tai mietitään vaikka mitä haluaisi vielä ”isompana” tehdä?

Työnohjaukseen voi tulla yksin tai yhdessä esimerkiksi tiiminsä kanssa. Ohjaukseen hakeudutaan työnantajan suostumuksella, jos ohjaus tapahtuu työajalla. Työnohjauksesta saatavalla todistuksella voi osoittaa aktiivisen kiinnostuksensa itsensä kehittämiseen.

Yksilötyönohjaus kestää 45 min/kerta ja ryhmätyönohjaus 90 min /kerta.

Yksilötyönohjauksen hinta on 80 euroa/kerta ja ryhmätyönohjauksen 120 euroa/kerta. Hintoihin lisätään alv 24%. 

 

 

Kysy lisää:

Marja Liisa Liimatta
marjaliisa@hyvaaluonnollisesti.fi
040 575 3643