Työhyvinvointipalvelut

Yhteinen irtiotto arjesta

Fysioterapia

Green-care koulutukset

Psykoterapia

Työhyvinvointipalvelut

Elämykset

Työhyvinvointipalvelut

 

Virkistävää oppia, rentoutumista, naurua ja pohdintoja luonnon äärellä. Välillä on tärkeää ottaa yhteistä aikaa työyhteisössä, kohdata toinen toisensa uudenlaisessa ympäristössä. Työhyvinvointipalvelumme räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kotiin viemisinä jokainen saa inspiroivia ajatuksia ja harjoitteita hyvinvoinnin tueksi.

Hyvinvointiluennot

 

Miksi keho ja mieli voivat paremmin luonnon äärellä? Miten kukin meistä voi itse lievittää stressiä, parantaa palautumista ja unta tai vaikkapa kehittää vuorovaikutustataitoja? Hyvinvointiluennoiltamme saat tutkittua tietoa, inspiroivia kokemuksia ja oivalluksia.

Tarjoamme luontoperustaisia luentoja työyhteisöille, yhdistyksille ja organisaatioille. Teemat valitaan asiakkaan toiveiden mukaan ja luennoilla voidaan hyödyntää myös osallistavia menetelmiä.

Hyvinvointiluennot Joensuu

Kysy lisää:

Katri Palpatzis
katri@hyvaaluonnollisesti.fi
040 742 4550

Hyvinvointia ja luontoaltistusta

1 päivä

 

Koe yhteinen irtiotto arjesta työhyvinvoinnin tueksi tai virkistyspäiväksi pohjoiskarjalaisen luonnon ympäröimänä. Vaara-Karjalan näköalat, Ilomantsin mäntykankaat – yhteistyökumppaneitamme löytyy eri puolilta maakuntaa. Päivän teemana voi olla esimerkiksi kokonaisvaltainen hyvinvointi, palautuminen, hyvän unen merkitys tai luonnon hyvinvointivaikutukset. Metsämieliharjoitteet tukevat esimerkiksi tiimityötaitoja.

Kysy lisää:

Katri Palpatzis
katri@hyvaaluonnollisesti.fi
040 742 4550

Hyvinvointia ja luontoaltistusta Joensuu

Inspiroiva työhyvinvointipäivä

Möhkössä

 

Innostavaa ohjelmaa ja rentouttavaa yhdessäoloa Ilomantsin Möhkön kauniin luonnon ympäröimänä, itärajan tuntumassa. Päivän teemoja voivat olla esimerkiksi työyhteisön muutosten työstäminen, palautteen antaminen ja vastaanottaminen sekä vuorovaikutustaidot. Ohjelmassa voidaan käsitellä myös vaikkapa stressin hallintaa sekä hyvän unen ja liikkumisen myönteisiä vaikutuksia. Lempeiden metsämieliharjoitteiden avulla tutustumme luontoon palautumisen ja hyvinvoinnin edistäjänä.

Ota yhteyttä ja varaa:

Katri Palpatzis
katri@hyvaaluonnollisesti.fi
040 742 4550

Työnohjaus

 

Työnohjauksessa yhteisenä tavoitteenamme on vahvistaa kyvykkyyden ja pätevyyden tunnettasi ja kokemusta työsi hallitsemisesta. Usein työnohjaukseen hakeudutaan työtehtävien vaihtuessa, työyhteisömuutoksissa tai kun pohdinnan alla ovat työtavat ja työyhteisötaidot.

Voit tulla työnohjaukseen yksin tai yhdessä esim. tiimisi kanssa. Kun ohjaus tapahtuu työajalla, tarvitset ohjaukseen työnantajasi suostumuksen. Tällöin työnantajasi myös sitoutuu kustantamaan ohjauskerrat. Työnohjauksesta saatavalla todistuksella voit osoittaa aktiivisen kiinnostuksesi itsesi kehittämiseen.

Yksilötyönohjaus kestää 45 min/kerta ja ryhmätyönohjaus 90 min /kerta.

Yksilötyönohjauksen hinta on 80 euroa/kerta ja ryhmätyönohjauksen 120 euroa/kerta. Hintoihin lisätään alv 24%.

 

 

Kysy lisää:

Marja Liisa Liimatta
marjaliisa@hyvaaluonnollisesti.fi
040 575 3643

Työnohjaus Joensuu